1 Follower
24 Ich folge
AngelaAngie

AngelaAngie

Gmail Inbox Full Hoe archiveren?


Is je Gmail-inbox vol maar weet je niet hoe je moet archiveren? Hier is alles om te leren.


Gmail-account is een van de belangrijkste e-mailservices die veel wordt gebruikt door mensen over de hele wereld. Het is zo eenvoudig te beheren en te installeren op de verschillende soorten mobiele en andere technische apparaten zoals iPhone, iPad, Mac en tablet. Wanneer iemand dit soort webmailaccount moet gebruiken met een ander e-mailaccount zoals Microsoft of Hotmail-account, moet hij een Gmail-account configureren en installeren op zijn e-mailaccount met behulp van twee protocollen zoals IMAP en SMTP-mailserver.

 


Weet u niet wat u moet oplossen wanneer de Gmail-inbox vol is met archiveren?

 

Gmail heeft meer dan voldoende opslagcapaciteit om meerdere gegevens tegelijk op te slaan. Maar soms, als u de ongebruikelijke items niet hebt verwijderd, zorg er dan voor dat uw Gmail-account vol is en daarna zal uw Gmail-account niet langer hetzelfde zijn als de buitengewone opslagcapaciteit.

 

Krijg de oplossing direct:


Dus in dit artikel zullen we ons allemaal concentreren op de opslag die soms vol zit in de inbox en de meesten van ons voelen zich zo vloek en vragen ons af waarom we de recente e-mails en wat er met ons Gmail-account is gebeurd niet kunnen bekijken. Heb dat punt en ga aan de slag om dat probleem aan uw kant op te lossen zonder bang te hoeven zijn of uw gegevens worden opgeslagen of niet. Dit is een moment waarop je wat meer ruimte wilt hebben om wat gegevens te besparen, wat betekent dat je de items permanent uit je inbox gaat verwijderen en dus ruimte vrijmaakt in de inbox van je Gmail-account.


Het archief is een aparte map in het Gmail-account waarin het bestand en de map worden opgeslagen, afgezien van de opslagcapaciteit, en het heeft niet meer ruimte nodig. Het is zo eenvoudig om eenvoudig e-mails op het Gmail-account te archiveren.

 


Bekijk hoe het werkt.
Start eerst uw internetbrowser en ga naar de aanmeldingspagina van Gmail.

  • Voer het juiste Gmail-adres in en druk op de volgende knop en typ het wachtwoord.
  • Klik op de knop Aanmelden en bekijk de recente e-mails als u deze niet hebt gevonden en selecteer vervolgens aanvullende e-mails.
  • Zoek de e-mails naar het archief nadat u ze hebt geselecteerd om op te slaan in de archiefmappen.
  • Het is zo eenvoudig om hetzelfde proces te gebruiken met een Gmail-account-app en selecteert e-mails om te bereiken.
  • Alle berichten die u kunt bekijken in de archiefmap die op elk moment toegankelijk is om de e-mails onmiddellijk te achterhalen.
  • Klik na voltooiing van de taak op de knop Gereed aan het einde van het proces.

 

Het is vrij eenvoudig om toegang te krijgen tot de items die je al in het Gmail-account hebt.

 

Waar is een archief in de Gmail-app?
Als uw vraag echter is waar de archiefmap met de Gmail-app zich bevindt, moet u uw Gmail-account zorgvuldig controleren. Als u nog steeds problemen ondervindt en de map niet kunt achterhalen, bekijk het onderwerp dan zorgvuldig.

 

  • Ga naar de all-mail die aan de linkerkant wordt weergegeven en bekijk het bericht.
  • Klik om te openen en kies de optie Verplaatsen naar inbox.
  • Ga naar het zoekvak en druk op de archiefknop en selecteer ten slotte de archiefmap.

 

Als je een andere fout tegenkomt en niet weet wat je moet doen, ga dan naar Gmail Help op elk gewenst moment via Gmail Belgie Contact voor België en Gmail Contact Nederland.